UTP kabel kopen?

UTP kabel

Het internet is niet meer weg te denken in deze tijd, bijna alles is namelijk te doen via het internet. Voor een stabiele netwerkverbinding is een Cat6 UTP kabel nodig. Een netwerkverbinding waarbij gebruik wordt gemaakt van Cat6 UTP bekabeling is namelijk vele malen stabieler dan wanneer Wi-Fi wordt gebruikt.

Bekijk hier al onze UTP kabels!

Snagless connectoren en trekontlasting

Onze UTP kabels zijn voorzien van speciale snagless connectoren met geïntegreerde trekontlasting. De snagless connector voorkomt beschadiging en de trekontlasting voorkomt dat de kabel uit de apparatuur los kan raken.

Verschillende type UTP kabels

UTP kabels zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën, waaronder Cat6. Een UTP Cat6 kabels kan gegevens overbrengen met een snelheid van 1000 megabit per seconde, dit doet de kabel bij een doorvoersnelheid van 250 megahertz.

De kabelspecialist!

Als je een goede en kwalitatieve UTP kabel kopen wilt, dan zit je bij ons goed. Wij zijn gespecialiseerd in UTP bekabeling en streven naar een hoge klanttevredenheid! Naast UTP kabels verkopen wij ook nog veel meer andere type kabels, zoals bijvoorbeeld een HDMI kabel. Heb je een vraag over een product? Onze ervaren medewerkers zitten klaar om je verder te helpen!

Bekijk direct welke verschillende UTP kabels je bij ons kan kopen!