Patchkabel kopen?

 Patchkabel

Internet, we kunnen er tegenwoordig bijna niet meer zonder, het is bijna een basisbehoefte geworden. Om een stabiele netwerkverbinding tot stand te brengen is een patchkabel nodig. Een patchkabel is een 8-aderige kabel waarover een netwerksignaal wordt gezonden.

Klik hier om direct al onze patchkabels te bekijken!

Welke patchkabel moet ik kiezen?

Er zijn verschillende patchkabels verkrijgbaar, waaronder de huidige standaard “Cat6”. Een Cat6 patchkabel kan data met 1000 megabit per seconde overbrengen, dit bij doorvoersnelheden van 250 megahertz. Hierdoor is de kabel uitermate geschikt voor thuisnetwerken.

Cat6 patchkabels zijn verkrijgbaar in UTP en SSTP varianten. In feite is een SSTP kabel hetzelfde als een UTP kabel, het enige verschil is dat SSTP patchkabels zijn afgeschermd tegen interfererende effecten van COAX- en stroomkabels.

Dé webwinkel voor jouw nieuwe patchkabel!

Bij ons kan jij jouw nieuwe patchkabel veilig en vertrouwd kopen. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service. Wist je dat wij naast patchbekabeling ook heel veel andere soorten kabels verkopen? Elk type kabel die je nodig kan hebben is bij ons verkrijgbaar, wij hebben altijd de juiste kabel voor jou!

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie? Onze ervaren medewerkers zitten klaar om jou verder te helpen. Schroom dus niet om te vragen!

Direct jouw nieuwe patchkabel kopen? Bekijk hier ons assortiment!