Internet kabel kopen?

 Internet kabel

Het internet is een must have geworden in de huidige samenleving, bijna alles is tegenwoordig immers op het online te doen. Om een stabiele internet verbinding te creëren wordt een internet kabel aangeraden.

Direct een Internet kabel selecteren? zie hier ons assortiment!

Waarom een Cat6 internet kabel

Internet kabels zorgen voor een veel stabielere internet verbinding dan via een draadloos Wi-Fi netwerk. Cat6 internet kabels zijn netwerkkabels welke in staat zijn gegevens over te brengen met 1000 Mb/s bij een doorvoersnelheid van 250 megahertz.

Onafgeschermd of afgeschermd?

Cat6 internet kabels zijn verkrijgbaar in onafgeschermde en afgeschermde varianten. De afscherming is eigenlijk alleen nodig wanneer de kabel langs COAX- en/of stroomkabels komt te liggen. Deze kabels kunnen namelijk een verstorend effect opleveren op het netwerksignaal, de afscherming voorkomt negatieve effecten op het signaal.

Dé plek voor al jouw kabels

Bij ons jouw nieuwe internet kabel kopen is absoluut geen slecht idee! Wij staan garant voor hoge kwaliteit, scherpe prijzen en hoge klanttevredenheid. Wij zijn naast internet bekabeling ook gespecialiseerd in heel veel andere soorten bekabeling, wij hebben altijd de juiste kabel voor jou!

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie? Onze ervaren medewerkers zitten klaar om jou verder te helpen!

Klik hier om direct jouw nieuwe internet kabel te kopen!