Ethernet kabel kopen?

Ethernet kabel

Een ethernet kabel wordt gebruikt om en stabiele netwerkverbinding te creëren. In tegenstelling tot een Wi-Fi netwerk, blijft een ethernet netwerk constant een signaal houden. Als je een ethernet kabel wil kopen ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze kabels zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden!

Bekijk hier direct jouw nieuwe ethernet kabel!

Cat6 ethernet kabels?

Een ethernet kabel is in verschillende categorieën verkrijgbaar, waaronder Cat6. Deze huidige standaard ethernet bekabeling kan snelheden bereiken van 1000 Mb per seconde bij doorvoersnelheden van 250 megahertz!

Dé webshop voor al jouw kabels!

Als je een ethernet kabel gaat kopen wil je natuurlijk wel waar voor je geld en bij ons krijg je dat. Wij zijn gespecialiseerd in ethernet kabels, al onze kabels zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer duurzaam. Onze kabels zijn uitgerust met snagless connectoren. Door snagless connectoren wordt beschadiging van de connector voorkomen en kan de geïntegreerde trekontlasting niet afbreken.

Heb je ook een ander type kabel dan een ethernet kabel nodig? Wij zijn gespecialiseerd in elk type kabel en hebben voor jou altijd de juiste kabel. Heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over hebben? Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder!

Bekijk direct ons complete assortiment ethernet bekabeling!