Cat6 kabel kopen?

Cat6 kabel

Wanneer je een stabiel en krachtig netwerk wil hebben, is het verstandig om gebruik te maken van een Cat6 kabel. Een Cat6 kabel is een netwerkkabel welke gegevens over kan brengen met snelheden van 1000 Mb/s bij doorvoersnelheden van 250 megahertz.

Selecteer direct jouw nieuwe Cat6 kabel!

Verlengde levensduur!

Al onze Cat6 kabels zijn voorzien van snagless connectoren. Een snagless connector wil zeggen dat de connector tegen beschadigen is beschermd. Daarnaast zijn onze connectoren ook voorzien van geïntegreerde trekontlasting. Door de trekontlasting kan de kabel niet uit zichzelf uit de apparatuur los komen.

UTP of SSTP Cat6 kabel?

Cat6 kabels zijn verkrijgbaar in UTP en SSTP varianten. Een SSTP kabel is in feite het zelfde als een UTP kabel, alleen is een SSTP Cat6 kabel afgeschermd tegen interfererende effecten van COAX- en/of stroomkabels.

Dé specialist op het internet!

Ben je op zoek naar kwalitatieve Cat6 kabels tegen een scherpe prijs? Zoek niet verder! Wij zijn dé specialist op het internet als het gaat over bekabeling, waaronder Cat6 kabels. Als je een ander type kabel nodig hebt zit je bij ons ook goed, bij ons heb je altijd de juiste kabel!

Klik hier om direct alle Cat6 kabels te bekijken!