Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Cat6 kabel kopen?

De CAT6 kabel is de opvolger van de Cat 5 kabel. Het grootste verschil zit in de snelheid van de kabel. Zo kan een cat5e een doorvoersnelheid van 100 megahertz halen, een cat6 daarentegen reikt tot 250 megahertz. Hierdoor zal de kabel een stuk sneller data overbrengen. Dit type netwerkkabel zal in de toekomst steeds vaker gebruikt worden. De UTP kabel wordt door de stabiele snelheid voornamelijk gebruikt voor computernetwerken, beveiligingssystemen, en telefoondiensten.

Klik hier om direct een CAT6 kabel te selecteren

Waar koop je een Cat6 kabel?

Wij zijn een uitstekende webshop waar ethernet kabels tegen een eerlijke en normale prijs worden aangeboden. Als de internet kabels voorradig zijn worden deze de volgende dag geleverd. Dat is natuurlijk wel gemakkelijk! In onze webshop vindt je ook nog verschillende andere kabels zoals cross patchkabels, buitenkabels en kabels op rol. Betalen kan veilig vertrouwd via jouw eigen bank met ideal.

Een Cat6 kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kan je altijd contact opnemen met de servicedesk. Het is zo dat je op de zuster websites, Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een Cat6 kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een audio kabel nodig hebt!

 Ontdek vandaag nog welke verschillende CAT6 kabels je bij ons kan kopen